תוכנית האפייה חושפת את המשתתפים להכרות עולם המזון, תפקידי המזון בחיינו ותהליכי בישול מגוונים. הילדים המשתתפים בתוכנית מפתחים מיומנויות מגוונות מעולם הבישול תוך פיתוח היצירתיות, המוטוריקה והסקרנות. תכנית היצירה שלנו פועלת לפתח בקרב המשתתפים דמיון, יצירתיות ויכולת הבעה. במסגרת התכנית הילדים יוצרים במגוון חומרים - צבעים, חמר, הדבקה, שזירה ועוד, תוך לימוד מושגים מגוונים בהקשר לסביבה ולטבע.
מטרת התוכנית:
פיתוח יצירתיות באמצעות חשיפה לעולם המזון והבישול ופעילות חווייתית. פיתוח הדמיון והיצירתיות דרך מפגש ישיר עם הטבע ותוך יצירה בחומרים מגוונים בהקשר לנלמד.
הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים