הקניית מיומיות תעסוקה בענף אומנות הבישול. התלמידים יכירו את הבסיס לאומנות הבישול דרך חשיפתם למתכונים במטבח המזרחי והאירופי.
בשיתוף פעולה, חלוקת תפקידים, נגיעת יצירתיות ואווירה נעימה מכינים את המתכונים.
מטרת התוכנית:
הקניית מיומנויות תעסוקה דרך חשיפה התלמידים לעולם המטבח, מה שפותח בפניהם דלתות לעתיד.
תכנית מאסטר שף מקנה לתלמידים בסיס להכנת אוכל בריא ומהיר הכנה, טיפוח שיתוף פעולה בצוות
הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים