בתכנית בישול והאפייה, נעבוד על תהליכים רגשיים, בכל קבוצה יינתנו דגשים על פי הצורך של אותה הקבוצה. מגוון מטרות: עבודה קבוצתית, כישורים חברתיים, פיתוח מיומנויות חברתיות, העצמה אישית, בטחון עצמי, כישורי חיים. התמודדויות עם שינויים ומעברים, חיזוק תחושת המסוגלות, העצמאות. חשיפה לעולם המזון ותהליכי בישול ואפייה, התלמידים מפתחים מיומנויות מגוונות מעולם הבישול תוך פיתוח היצירתיות והסקרנות.
מטרת התוכנית:
בישול ואפייה הינה חוויה מעשירה ומלמדת הן אומנויות והן חברתיות, המעניקה ערכים הקיימים בבסיסה של יכולת מנהיגות כגון: עמידה מול קהל/ כריזמטיות/ הנעה והובלה לשינוי / חשיבה אסטרטגית ויצירתית/ עבודה בקבוצה תוך שימת דגש על האפשרות הטמונה בתוך כל תלמיד ולהפוך להיות מנהיגים. שיפור יכולות אלה ואחרות משפירות את הביטחון העצמי ואת תחושת המסוגלות ובכך מעצימות את התלמיד( בני נוער).
הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים